Сумирајте кое било видео со вештачка интелигенција

TL;DW AI: Премногу долго; не гледав, ви помага да резимирате кое било видео во концизна, лесно сварлива содржина за да можете да се ослободите од преоптоварување со информации.

TL;DW, видео датотека TL;DW, URL API

Примери

Резиме

Карла Риос, директорка во RinaWare, го претставува Check 2, кој вклучува различни прибор со нивните соодветни капаци. Тие вклучуваат прибор од 1,5 литри, прибор од 3 литри и прибор од 5 литри. Дополнително, има и разновиден додаток, ренде и пареа, кои може да се користат и за парење и за рендање. Карла ги поканува заинтересираните поединци да ја контактираат за промоции, попусти и подароци достапни од RinaWare.